نارسایی کلیه

ساخت وبلاگ

آیا می توان از درمان نارسایی کلیه ها اجتناب کرد؟

نارسایی کلیه افسردگی می آورد که تصمیم گیری را سخت می کند اگر بیمار حس می کند که افسرده است، حتماً باید با کسی صحبت کند، چرا که افسردگی بر تصمیم گیری بیمار اثر منفی دارد. بیمار باید در صورت نیاز به دنبال درمان و مشورت با متخصص هم باشد.
از روی آگاهی بهتر می توان تصمیم گیری کرد . بنابراین، هر چه در زمینه نارسایی کلیه بیشتر بدانیم، تصمیم گیری در زمینه نوع درمان هم برای ما آسان خواهد بود.

جلسات آموزشی درباره دیالیز و پیوند در بیمارستان ها برگزار می شود و در این جلسات بیماران و خانواده بیماران می توانند هر پرسشی دارند مطرح کنند. پزشکان هم درباره انواع درمان از جمله اقدامات کنترلی، اطلاعات لازم را به بیماران ارائه می دهند. بد نیست اگر با یک مددکار اجتماعی یا یک مشاور یا یک روحانی هم صحبت شود.

سه راه برای درمان نارسایی کلیه

  • دیالیز: همودیالیز (دیالیز خونی) یا دیالیز صفاقی
  • اقدامات کنترلی
  • پیوند کلیه

انواع روش های دیالیز

۱- همودیالیز: در این روش تصفیه خون را طریق فیستول دست و توسط ماشین انجام می شود. خون شما از طریق فیستول وارد دستگاه میشود و مواد زائد آن توسط دستگاه جذب می شود .پس از تمیز شدن به بدن شما برمیگرد  این روش بهترین و مؤثرترین نوع دیالیز میباشد

۲- روش دیالیز صفاقی: (یا استفاده از پرده های طبیعی پوشاننده احشاء شکم بیمار)

(پرده ای طبیعی که حفره شکم را میپوشاند) استفاده میشود. پرده بعنوان صافی عمل می کند.  مواد زائد و مایعات میتوانند از بدن دفع شوند. در دیالیز صفاقی، فرایند دیالیز داخل شکم بیمار با استفاده از غشا طبیعی (صفاق) بعنوان غشا دیالیز انجام می گیرد. مویرگهای صفاق دارای تعداد زیادی منافذ کوچک است. خون از خلال عروق خونی به صفاق جریان یافته و از کنار منافذ عبور می کند بنابراین آب و مواد سمی به آسانی میتوانند از خلال منافذ عبور کنندو به هنگام دیالیز حفره صفاق بعنوان مخزن مایع دیالیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

medicalperson...
ما را در سایت medicalperson دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : medical person medicalperson بازدید : 174 تاريخ : شنبه 10 آبان 1399 ساعت: 23:36